Gull og bronse på NC

Det ble gull til Charlene og bronse til Mats i kata under norgescupen på Lørenskog. Begge gikk sine beste kata noensinne under selve konkurransen. Det var poengdømming denne gangen og dette føles mere rettferdig enn flaggdømming selv om avviklingen gjerne tar litt lengre tid. Charlene valgte pinan 5 i første runde og Tsuki No Kata i runde to. Mats fikk trukket Yantsu i første runde og valgte Seienchin i siste runde.

I kamp hadde vi med Charlene og vi hadde gode forhåpninger under oppvarmingen der hun vartet opp med skarpe, gode sparke og slagteknikker, men så tok dessverre kreftene slutt midtveis i kampen og hun ble dessverre satt ut av spill etter et par harde treffere til magen da det gjensto 10 sekunder av kampen. Charlene var selvfølgelig meget skuffet, men her er det bare å reise seg, glemme fort, ta med seg lærdommen og stå på videre. 🙂

Ingen trening fredag 13 november

Vi minner om at treningen fredag 13 november i Fyllingsdalen utgår grunnet reise og deltagelse i Norgescupen lørdag 14 november.

Barnefestivalen i Bergen

Kampsportforbundet fortsetter tradisjonen med Barnefestival i Bergen søndag 15. november i Laksevågshallen.

Tid: Kl. 14.00-16.00. Påmeldingsfrist søndag 8. november.

Påmelding direkte av den foresatte.  

Link til nærmere info, påmelding og plakat  

Det vil ikke være representanter tilstede fra Fyllingen Karateklubb. Meningen er at foresatte følger barnet til Laksevåghallen der det vil bli tatt vare på av de instruktørene som er tilstede. 

Det er åpent også for de som ikke trener kampsport. Medlemmene oppfordres til å ta med en venn, og det vi har sett på de siste festivalene er at det er mange som ikke har trent tidligere som deltar. Dette er som regel en meget positiv introduksjon til kampsport og kan være ett av rekrutteringstiltakene.

 

 

Graderinger i desember

Prøvegradering for barn torsdag 19 november kl 1800 i Lyngfaret. (gjelder kun for de barna som skal opp til gult belte eller høyere)

Graderinger i desember
Tirsdag 1 desember kl 1715 i Fyllingsdalen/Sælen Oppveksttun (barn tom 14 år)
Onsdag 2 desember kl 1730 i Loddefjord/Lyngfaret (barn tom 14 år)
Søndag 13 desember kl 1100 i Loddefjord/Lyngfaret (ungdom/voksen fom 15 år og eldre)

Obs! Datoene kan bli endret ved f.eks sykdom eller at skolen skal bruke gymsal.

Graderingsavgiften er på kr 100,- og betales kontant før graderingen starter. Brunt belte kr 200,-. Det blir ikke tillatt å stille til graderingstart hvis denne ikke er betalt.

Støtt oss med din Grasrotandel!

Fyllingen Karate Klubb har i alle år latt grasrotandelen fra Norsk Tipping as i sin helhet gå direkte til barna i klubben.

Dette har vi gjort ved å sponse en stor del av treningsavgiften pr år med inntekten fra grasrotandelen slik at alle barn, uavhengig av fra hvilken kulturell og økonomisk bakgrunn de har, har mulighet til å trene karate.

Treningsavgiften for barn under 13 år er på KUN kr 100,- pr kalenderår.

Vi ønsker fortsatt å holde en lav pris for denne aldersgruppen og ønsker oss flere grasrotgivere som kan være med å støtte vårt arbeide for barn og ungdom.

Oppgi vårt klubbnavn eller org.nr 983804128 for å tilknytte oss til din grasrotandel.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

For å delta i Grasrotandelen trenger du et Spillerkort fra Norsk Tipping.

Trene hver dag?

Som medlem i Fyllingen Karateklubb kan du trene i begge to avdelingene(Fyllingsdalen & Loddefjord). Er du dedikert nok kan du så å si trene hver dag og skape stor fremgang for deg selv. I tillegg får du muligheten til å bli kjent med de i den andre avdelingen. Mer info finner på "treningstider"

Treningshelg!

Denne helgen(25-27 sept) arrangerer vi treningshelg for ungdom/voksen/dedikert og vi starter med katatrening i Fyllingsdalen fredag kl 1800-1930. Treninger lørdag og søndag vil foregå i Lyngfaret dojo. Det er påmelding via sms gruppen vår og facebook. Oppgi til hvilken av treningene du kommer.

Lørdag;
kl 1100-1230 Kata
kl 1300-1430 Kumite

Søndag;
kl 1100-1230 Kata
kl 1300-1430 Kumite

Treningsfri

Det vil ikke bli avholdt ordinære treninger i uke 41 grunnet høstferien. Treningen fredag 13 november utgår grunnet reise til norgescup på Lørenskog 14 november.

Trening med Edward Kozdra

Trening med Edward Kozdra mandag og onsdag uke 38.

For aller første gang fikk vi utenlandsk instruktørbesøk i klubben vår. Det ble et meget hyggelig bekjentskap med Kozdra sensei og en tankevekker for oss som deltok på de to treningene. Den polske treningsmentaliteten vs vår egen fikk både Julia, Jamileh & Kasper føle på kroppen og det er ikke til å legge skjul på at vi må innfinne oss med at vi må ha tøffere treningsøkter. Vi øver og trener på noenlunde de samme tingene, men hver enkelt utøver mangler mye av den tøffheten vi må ha mot oss selv under selve treningen. Dette må vi bli mye bedre på. Vi håper at Kozdra sensei finner veien tilbake til oss igjen ved en senere anledning. Osu!

Besøk fra Polen

Mandag 14 september og onsdag 16 september får vi gjestebesøk av sensei Edward Kozdra, 3. dan fra Polen. Sensei er for tiden på ferie i Bergen og har gien med seg. Det blir forhåpentlig et gledelig møte for alle parter. Sensei tilhøret IKO der Matsui er leder og vil trene med oss på voksenpartiet.

Velkommen til oss!

Hjertelig velkommen til dere nye medlemmer, voksne som barn. Vi håper du liker treningstilbudet vårt og at du kommer til å trives hos oss. Skulle det være noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt. Du kan kontakte oss på e-post fyllingen.karateklubb@gmail.com eller du kan sende sms til 91846922.

Sommertreningene over for denne gang!

Tirsdag 25 august var siste trening under fanen "sommertreninger" for ungdom/voksen/dedikert i år. Vi tar nå en liten pause i treningene frem til treningsoppstarten neste uke. Vi starter opp i Loddefjord/Lyngfaret mandag 31 august og i Fyllingsdalen/Sælen Oppveksttun tirsdag 1 september. Mere info finner dere under treningstider.

Swiss Open Junior Ch

Bilder fra Swiss Open Junior Championship

Nå kan du se bildene fra Sveits helgen 1-3 mai samt finalekampen til Sandra der hun seirer over sin motstander fra Litauen. Du finner bilder og video i vårt galleri.

Treningsoppstart!

Vi starter opp våre treninger i uke 36. I Loddefjord første dag mandag 31 august og i Fyllingsdalen første dag tirsdag 1 september.

Instruktørene gleder seg til å ønske både nye og eksisterende medlemmer velkommen til en ny treningsesong.

Aktivitetsblogg

Under fanen "terminliste" finner du nå vår nyopprettede aktivitetsblogg. Her vil vi føre opp aktiviteter som blir avholdt utenfor de ordinære treningstidene som f.eks tur i Stoltzen og andre aktiviteter som våre medlemmer kunne tenke seg å være med på.

Skulle du f.eks ha lyst til å ha med deg flere opp i Stoltzekleiven en dag så send info til webmaster(Paul) pr sms så skal vi forsøke å legge det ut så raskt som mulig.

Her vil vi også annonsere treninger for de ekstra interesserte i kumite og kata.

Mountain Camp 2015

Det ble en flott sommerleir på Dyrkolbotn, 350 m over havet, med 34 deltagere i alderen 7-55 år. Kjønnsfordelingen var 50/50. Det ble undervist i kata, kumite, rappelering og ikke minst en kampsportinspirert Zumba. Det var nydelig vær alle dager og bading i fjellvann som hadde en temperatur på +7 grader var som medisin for kroppen. Med god mat og drikke, basar og sosialt samvære i tillegg ble dette en kanonhelg.

Du finner noen utvalgte bilder her

Sommeravslutning 2015!

Det ble en annerledes sommeravslutning for medlemmene i Fyllingen Karateklubb i år. Lørdag 13 juni hadde vi booked Michelsens Svømme Skole slik at vi kunne friske opp og forbedre svømmekunnskapene våre slik at vi kunne møte sommeren godt skolerte i svømmekunsten. Det ble en god del lek og moro for både voksne og barn og litt å bite i på veien hjem. 

http://www.yourvismawebsite.com/michelsens-svomme-skole

Neste akvtivitet er "Mountain Camp" helgen 19-21 juni på Dyrkolbotn.

Vårsesongen er ferdig!

Siste ordinære trening før sommeren var onsdag 10 juni. Vi er nå gått over til sommertreninger. Sommertreningene er beregnet for den dedikerte/ungdom/voksen som ønsker å holde formen gjennom sommermånedene og for de som skal delta på stevner eller som kan tenke seg å delta på stevne. Treningene vil bli opplyst via sms gruppen og det er påmelding på forhånd via sms, senest dagen før.

Du melder deg på sms gruppen ved å sende sms til Steinar 95843625. Oppgi ditt navn, tlfnr og alder.

Nå gjenstår bare sommeravslutningen på lørdag 13 juni og sommerleiren 19-21 juni.

God sommer til dere alle!

Sommergraderinger!

I den siste måneden er det gjennomført graderinger 2, 3 & 6 juni for både barn og voksne. Hele 29 barn og 13 voksne har gått opp til nye grader. Gratulerer til alle sammen og spesielt til Kasper som måtte gjennom en tredagers gradering til sitt sorte belte!

Siste trening før sommeren!

Vi avslutter våre treninger før sommeren i uke 23 i Fyllingsdalen og i uke 24 i Loddefjord.

Siste ordinære treningsdag i Fyllingsdalen er tirsdag 2 juni kl 1900-2030. Det er barnegradering denne dagen, men den avsluttes ca 1845. Grunnen til at det avsluttes tidligere her skyldes skolens økte bruk av gymsalen i forbindelse med avslutninger m.m.

Siste ordinære treningsdag i Loddefjord er onsdag 10 juni.

Det vil bli avholdt sporadiske sommertreninger i Lyngfaret for ungdom/voksen/dedikert, men her må du selv holde deg oppdatert via facebookgruppen eller fightgruppen.

Graderinger 2, 3 & 6 juni!

Vi avholder graderinger for barn tirsdag 2 juni og onsdag 3 juni. Ungdom/voksen lørdag 6 juni.

NB!!! Legg merke til endring på barnegraderingen i Lyngfaret. Der skal alle grader stille til gradering kl 1730.

Barn tom 14 år
Fyllingsdalen - Sælen skole
Tirsdag 2 juni med graderingstart kl 1715 for alle grader og aldersgruppen 6-14 år. Oppmøte fra kl 1645 tidligst.

Loddefjord - Lyngfaret dojo
Onsdag 3 juni med graderingstart kl 1730 for alle grader og aldersgruppen 6-14 år.

Ungdom/voksen fom 15 år
Gradering for ungdom/voksen fom 15 år og eldre er lørdag 6 juni med start kl 1500 i Lyngfaret dojo.

Sørg for å møte opp i god tid før graderingen for betaling av graderingsavgiften kr 100,- og oppvarming.
For de som skal til brunt belte er graderingsavgiften kr 200,-.

Graderingsavgiften skal betales før graderingstart. Kandidatene får ikke stille til graderingstart hvis denne ikke er betalt. Kommer du for sent eller etter at graderingen er startet vil du ikke få anledning gradere deg.

Suksess i Bryne

Suksess i Bryne!

Fire førsteplasser, en andreplass, en tredjeplass samt premie for beste kvinnelige utøver fordelt på våre fem utøvere sier litt om nivået på barna/ungdommene våre. Gratulerer alle sammen med en kjempebra innsats!

Kumite
1. plass Jamileh, Sandra og Charlene
2. plass Julia
3. plass Airidas

Kata
1. plass Charlene.

Beste kvinnelige utøver
Charlene Izabelle Mejia