3. jan, 2016

Kyokushin Challenge Bergen - Kata

Fyllingen Karate Klubb inviterer til konkurranse i Kyokushin kata for barn/ungdom/voksen. Forutfor konkurransen blir det avholdt et kataseminar etter WKO Shinkyokushin utførelse av kata. Laveste alder for deltagelse i konkurranse og seminar er satt til fylte 12 år. Hallen vil være åpen for publikum fra kl 13.00 under selve konkurransen. 


Instruktører;
Nils Dybsland, 4. Dan, Bergen Karateklubb
Stig Strømmen, 4. Dan, Bergen Karateklubb
Ingrid Dalheim, 4. Dan, Fana Karateklubb
Paul Johansen, 3. Dan, Fyllingen Karateklubb
Ivar Kalstad, 2. Dan, Bergen Karateklubb
Lars Petter Lovik, 2. Dan, Bergen Karateklubb
Bjørn Evensen, 1. Dan, Bergen Karateklubb
Roger Strand, 1. Dan, Fana Karateklubb
Eirik Meland, 1. kyu, Fana Karateklubb.

Seminaret;
Seminaret starter kl 10.00 og vil vare i ca tre timer inkl pause. Det deles opp i tre grupper etter beltegradene 10 kyu-7 kyu, 6 kyu-3 kyu og 2 kyu og høyere.
Der vil en forsøke å gå igjennom de kata som tilhører gruppene i selve konkurransen. Voksen/ungdom/barn trener sammen på samme gruppe etter samme beltegrad/farge. Det forutsettes at den enkelte deltager har kjennskap til og/eller kan utføre de kata som skal gjennomgåes. Det er mulighet for å bytte mellom gruppene hvis en har behov for dette.

Konkurransen;
Der vil være to aldersklasser, barn 12-16 år og ung/voksen fom 17 år. Ingen øvre aldersgrense. I tillegg har vi tre klasser oppdelt i grader etter følgende skala. 10-7 kyu, 6-3 kyu og 2 kyu og høyere fordelt på kjønn. Totalt 12 klasser.

Deltagere må ta med egen mat og drikke i forbindelse med seminaret. Dere kan også holde dere oppdatert på facebook under «arrangementer» og gruppen «Kyokushin Challenge Bergen»

Påmeldingsfrist er satt til søndag 17 januar 2016. Gratis deltagelse!

Invitasjon og påmeldingskjema finner du her