1. okt, 2016

Kohai Cup 2 - Resultater

Kohai Cup 2 - Resultater

Det ble gode resultater på våre deltagere under lørdagens stevne i fullkontakt karate i Laksevåghallen.
Våre to yngste debutanter, Oda og Karoline (8-10 år) fikk gå hhv to og tre kamper hver der begge fikke smake på det å vinne og det å tape en kamp :). Begge gjorde en kjempebra innsats og var kjempeflinke.
Lasse fikk sin debut i kamp der han vant sin første kamp der han gjorde gode og harde teknikker i kombinasjonene. I sin andre kamp møtte han en større og høyere motstander og måtte gi tapt da han ble truffet av et par harde lårspark som satte han ut av spill. Han fikk dermed ikke gå noen bronsefinale pga dette.
Charlene, Sandra og Julia hadde på forhånd fått beskjed om å gjøre det som vi har øvd på og jobbet med under treningene. Målet var ikke å vinne, men derimot fokusere på oppgavene som ble gitt på forhånd. Dette klarte de bare delvis, men det betyr ikke at de ikke gikk noen bra kamper. Alle tre imponerte med harde spark- og slagkombinasjoner. Det ble nok ikke fullt så enkelt som vi hadde forutsett på forhånd. De andre hadde forbedret seg mye siden siste møte så kampene ble mye jevnere enn vi hadde forutsett. Uttrykket "øvelse gjør mester" passer bra og vi har mye å øve på med tanke på det som skjer til neste år.
Airidas var som en goliat i dag og feiet unna all motstand med gode og harde teknikker. Suveren seier i sin klasse.

Kumite/kamp
Oda - 2 kamper
Karoline - 3 kamper
Lasse - 4 plass
Sandra - 1 plass
Julia - 2 plass
Airidas - 1 plass
Charlene - 2 plass

I kata presterte alle våre, (Lasse, Sandra og Charlene), sitt beste og gjorde sine beste katautførelser noensinne i en konkurranse. Dette var kjempebra og herlig å se på.

Kata/mønster
Lasse - 1 plass
Sandra - 2 plass
Charlene - 1 plass

Gratulerer alle sammen med super innsats. Hilsen tre stolte trenere i Kasper, Steinar og Paul.

Neste stevne 19.11.2016 - Vestlandscup-3 - Bergen