2017

18. des, 2017
Våre  ordinære treninger starter opp igjen mandag 8 januar. Treningstider endres slik at nye tider vil bli:
Junior 12-15 år kl 1800-1900
Ungdom/voksen kl 1900-2030
13. des, 2017
Det er med stor beklagelse at vi fom januar 2018 dessverre ser oss nødt til å legge ned det yngste barnepartiet. Saken ble vurdert og behandlet på et ekstraordinært styremøte torsdag 7 desember 2017. Et enstemmig styre stemte for nedleggelse av det yngste partiet. Vi vil fortsette med mellomparti 12-15 år og parti for ungdom/voksen.
 
Årsaker til dette er sendt ut i egen e-post søndag 10 desember til alle medlemmene.
18. nov, 2017

Gratulerer til Lasse med sølv i NNM i kata. NNM ble avholdt lørdag 18 november. I sin semifinale mot Tromsø KK sin Magnus Leander Schjølberg gikk Lasse en av sine beste Tsuki No Kata og vant denne. Dermed kvalifiserte han seg til finalen. Motstanderen i finalen var først ute og gikk en meget bra Tsuki No Kata. Skulle Lasse klare å gjøre en bedre fremføring enn motstanderen måtte han overgå seg selv og det var nok vanskeligere enn man kunne forestille seg. Det endte med en flott sølvmedalje til Lasse i NNM. Gratulerer så mye. 

9. okt, 2017

Det ble førsteplass og gullmedalje til Sandra Brudvik i sin første Oyama Cup som ble avholdt i Køge, ca 35 km sør for København. Regelverket var fullkontakt karate med begrenset kontakt til hodet. Kampene foregikk uten hansker.

Første kampen til Sandra gikk til forlengelse da det ble uavgjort etter første runde. Her var det full fart fra start og jentene sparte ikke på kruttet. Fire dommere ville ha uavgjort og en hadde Sandra som vinner. Ny runde var nødvendig. I andre runde var hun noe overlegen sin motstander, hun gikk på og fikk inn masse treffere til bryst og traff godt med noen harde lårspark og vant kampen 5-0. I kamp nr. to fikk hun "walkover" da hennes motstander ble såpass skadet i sin første kamp og ikke kunne stille til kampstart. Sandra vant da også kamp nr. to. I siste kamp skulle det samme skje. Hennes motstander ble diskvalifisert i sin første kamp og fikk ikke lov til å stille til kampstart mot Sandra. Dermed ble Sandra kåret som vinner også i denne kampen og vant dermed klassen "piger +65 kg".

Det ble allikevel en flott debut i sin aller første "bare knuckle fight". Det var en spesiell måte å vinne en klasse på med utøvere som var skadet og diskvalifisert, men slik var nå omstendighetene denne gangen. Vi gleder oss til fortsettelsen og gratulerer så mye til Sandra.

19. sep, 2017
Det er dessverre ikke plass til flere nye barn på det yngste barnepartiet. Et luksusproblem og selvfølgelig kjekt med en slik interesse, men nå er vi nødt til å si stopp. Dette for å kunne ivareta og "se" de barna som allerede er medlemmer på beste mulige måte. Ventelister kan iverksettes med tanke på oppstart 2018.