9. okt, 2017

Gull til Sandra i Oyama Cup!

Det ble førsteplass og gullmedalje til Sandra Brudvik i sin første Oyama Cup som ble avholdt i Køge, ca 35 km sør for København. Regelverket var fullkontakt karate med begrenset kontakt til hodet. Kampene foregikk uten hansker.

Første kampen til Sandra gikk til forlengelse da det ble uavgjort etter første runde. Her var det full fart fra start og jentene sparte ikke på kruttet. Fire dommere ville ha uavgjort og en hadde Sandra som vinner. Ny runde var nødvendig. I andre runde var hun noe overlegen sin motstander, hun gikk på og fikk inn masse treffere til bryst og traff godt med noen harde lårspark og vant kampen 5-0. I kamp nr. to fikk hun "walkover" da hennes motstander ble såpass skadet i sin første kamp og ikke kunne stille til kampstart. Sandra vant da også kamp nr. to. I siste kamp skulle det samme skje. Hennes motstander ble diskvalifisert i sin første kamp og fikk ikke lov til å stille til kampstart mot Sandra. Dermed ble Sandra kåret som vinner også i denne kampen og vant dermed klassen "piger +65 kg".

Det ble allikevel en flott debut i sin aller første "bare knuckle fight". Det var en spesiell måte å vinne en klasse på med utøvere som var skadet og diskvalifisert, men slik var nå omstendighetene denne gangen. Vi gleder oss til fortsettelsen og gratulerer så mye til Sandra.