Aktiviteter for deg?

23. okt, 2019
Det ble en vellykket treningssamling i Sandnes hos Gandsfjord Karateklubb 19 og 20 oktober. Ca 35 jenter var å finne på plass. Det ble gjennomført tre økter på lørdag med med middag på Egon om kvelden for de som kunne det og to økter på søndag. Alle øktene med varierende treningsinnhold som f.eks yoga, bodycombat, selvforsvar, fullkontakt sparring m.m. Våre to jenter, Charlene og Sandra, var dyktig slitne etter helgens opplegg. Takk til arrangøren Gandsfjord Karateklubb.
3. okt, 2019

Det vil ikke bli avholdt noen ordinære treninger i høstferien.

22. jun, 2019

Klubben er nå gått over til "sommermodus" der det kun blir lagt opp til sporadiske treninger beregnet for ungdom/voksen/dedikert. Følg med på messengergruppen vår for annonsering av tidspunkter for treninger.

22. jun, 2019

Sesongen ble avsluttet med en bowlingkveld på Vestkant1 bowling. Ikke alle klarte å prioritere denne kvelden, men vi som var tilstede hade det som vanlig kjekt. God sommer!

26. mai, 2019

Bryne Open 2019 Det ble tre førsteplasser fordelt på klubbens to deltagere i Bryne lørdag 25 mai. Lasse vant sin klasse i kata og Sandra vant sin klasse i både kamp og kata. Gratulerer til teamet. Hardt arbeide og ståpåvilje belønnes alltid.