Aktiviteter for deg?

22. jun, 2019

Klubben er nå gått over til "sommermodus" der det kun blir lagt opp til sporadiske treninger beregnet for ungdom/voksen/dedikert. Følg med på messengergruppen vår for annonsering av tidspunkter for treninger.

22. jun, 2019

Sesongen ble avsluttet med en bowlingkveld på Vestkant1 bowling. Ikke alle klarte å prioritere denne kvelden, men vi som var tilstede hade det som vanlig kjekt. God sommer!

26. mai, 2019

Bryne Open 2019 Det ble tre førsteplasser fordelt på klubbens to deltagere i Bryne lørdag 25 mai. Lasse vant sin klasse i kata og Sandra vant sin klasse i både kamp og kata. Gratulerer til teamet. Hardt arbeide og ståpåvilje belønnes alltid.

8. mai, 2019

Lørdag 25 mai

Deltagere fra Fyllingen KK er Lasse Hafstad i kata og Sandra Brudvik i kata og kumite. Forberedelsene er i full gang.

8. mai, 2019

Sandra møtte den danske mesteren fra 2018 og 2019 Lisa Sanner i første kamp. Kampen var helt jevn bortsett fra at Sandra i perioder rygget litt for mye og det var nok dette dommerne tenkte på da de ga tre røde og en hikiwake. Et par lowkicks til så hadde det vært snudd da Sanner begynte å trekke venstre fot unna. Det er forbedringer på det meste som Sandra gjør så dette lover godt for fremtiden. Bra jobbet.
Sanner tapte deretter semifinalen mot en ashihara utøver som også vant klassen. Ashihara kjenner vi til som gode til å sparke og det var disse kjappe sparkene som traff ofte til hodet. Sanner vant derimot bronsefinalen.
Gratulerer også til Lørenskog KK med gode resultater bestående av to bronseplasser.
Osu!