25. nov, 2015

Moncup 11

Vi minner om påmeldingsfristen søndag 29 november til Moncup 11 i Laksevåg Idrettshall som arrangeres lørdag 5 desember.

Invitasjon og påmeldingskjema finner du på http://kampsport.no/karate/invitasjon-moncup-11-fullkontakt-karate/ 

Stevnet er for aldersgruppen 6-14 år og det fokuseres på "det viktigste er å delta". Vi vil ikke kåre vinnere i kampene, alle får gå så mange kamper de ønsker innenfor tidsrammen vi har. Dette er en glimrende anledning til å lære seg den etiketten rundt det å gå kamper og å få kamperfaring ikke minst. Det å ikke ha press på seg til å "vinne" kamper gjør at utøverne slapper mere av og slipper seg litt mer løs under kampen, tør å prøve "nye" ting og skaffer seg viktig erfaring og rutine. I tillegg slipper en presset fra foreldre og ivrige ledere som ellers gjerne kommer med tilrop til utøveren som gjerne ikke alltid er av den positive sorten. Her kan absolutt alle være med uavhengig av hvor flinke de er. En flott anledning til å vise seg frem for foreldre, foresatte, slekt og venner. Kampene går etter kampformen fullkontakt karate eller "Kyokushin style"  om en vil. Kontaktgraden på slag og spark er "lettkontakt" eller "berøring" om en vil. Alle får premie.

Kampene vil bli styrt av en kampleder som underveis i kampen vil gi råd og tips til utøverne. Blir en utøver truffet i hodet av et spark eller at kontaktgraden er for hard, avbrytes kampen og ny kamp iverksettes.

Klubben stiller med hjelmer m/visir for utlån samt hansker. Utøveren selv må ha legg/vristbeskytter. Gutter må i tillegg ha suspensorium. Dette kan dere kjøpe i klubben eller på stevnedagen i hallen.

Du melder barnet ditt på ved å sende e-post til klubben fyllingen.karateklubb@gmail.com

Husk å oppgi navn og alder på barnet.

Deltagelsen er GRATIS!