2018

6. des, 2018

Oppstart kinesisk kickboksing 2019.

På mandagene i 2019 på seniorpartiet blir det treninger i kinesisk kickboksing (sanda). Sanda tillater slag til hodet samt kast/nedleggelser. Det vil også bli gjesteinstruktør en gang i måneden. På onsdager er det kyokushin karate som trenes. For mere info se fb-gruppen

14. nov, 2018

Sandra tapte kvartfinalen i kata mot Ki Pasanen fra Sverige. I rekvalifiseringen dro hun på seg for mange småfeil i sin valgte kata "Kanku Dai". Motstanderen fra Lørenskog gikk en så å si feilfri Tsuki No Kata og dermed røk Sandra ut i rekvalifiseringen og endte dessverre sist i gruppen.

I kumite vant hun sin første kamp før full tid. I semifinalen møtte hun Py Pasanen, samme motstander som hun tapte mot i Oyama Cup. Denne gangen var det Sandra sin tur og hun vant på dommeravgjørelsen 5-0 I over svenske Py. I finalen venter storesøster til Py, Ki Pasanen, men Sandra måtte trekke seg grunnet skade hun pådro seg i semifinalen. Gratulerer med 2.plass🤠

6. mai, 2018

Det ble 1.plass til Airidas Vaivaras under Kyokushin Open. "Lillebror" Orestas Vaivaras og Sandra Brudvik fikk begge 2.plass. Gratulerer til alle tre med gode plasseringer.

Uansett gode resultater så viser alle tre periodiske tilbakefall til "gamle synder" og det viser seg å ikke holde mål på sikt. Motstanderne blir bedre de også. Utøverne må bli bedre på å søke råd fra coach og forsøke å rette seg etter disse. Utholdenhet og eksplosivitet må det også jobbes videre med.

Bryne Open 2. juni blir sesongens siste stevne, men det vil også være et kvalifiseringstevne for eventuelle nasjonale og internasjonale stevner til høsten.

23. mar, 2018
Kjære medlemmer!
 
Klubben avholdte sitt årlige årsmøte torsdag 22 mars i dojo med bra fremmøte fra medlemmene.
 
Antall styremedlemmer er nå redusert fra tre til ett styremedlem. Styresammensetningen 2018/2019 er styreleder Monica Johansen, nestleder Hege Helleseth, medlem Paul Johansen og varamedlem Kasper Stavang.
 
Vi takker Jostein Olsen og Steinar Nordnæs så mye for det arbeide som de har utført som medlemmer i klubbens styre de siste årene.
10. mar, 2018

Dagens NM i fullkontakt karate endte med 4 NM gull, et sølv og en bronse fordelt på fire av våre fem deltagere. Jeg tar av meg hatten for ungdommene altså. Vi hadde med en nybakt senior også i kata og Charlene gjorde en fremragende prestasjon selv om det ikke holdt til noen finaleplass.

Gratulerer så mye alle sammen!

Sandra, dobbelt norgesmester i klassen kumite tungvekt og kata for junior.
Airidas, norgesmester i klassen kumite mellomvekt junior.
Orestas, norgesmester i klassen kumite tungvekt junior.
Lasse, sølv i kata og bronse i kumite klassen yngre junior.