2019

3. des, 2019

Søndag 1 des. stilte seks shodankandidater opp for å oppfylle sin store drøm, nemlig å bestå graderingen til det sorte beltet i Kyokushin karate. Forutfor graderingen har det vært teknisk seminar og dommerkurs, mange ukentlige treninger og forberedelser. Alle har hatt ansvar for undervisningen i klubben og bidratt med sine kunnskaper fra sin idrettsutdanning,erfaring fra stevner m.m. De har også hatt ansvar for å gradere lavere graderte medlemmer.

Selve graderingen ble gjennomført på fire timer der kandidatene fikk vise frem sine kunnskaper fra "syllabus" og innen kata. Testen inneholdt også mye kombinasjoner fra syllabus og kumite, fysiske tester med 100 pushups, mageøvelser, spensthopp og chin ups. Det hele ble avsluttet med 20 fullkontakt kamper a 1 min med påfølgende knusing av planker. Med oss som observatør hadde vi sensei Bjørn Solberg, 4 dan, fra Bergen Karate & Kampsportklubb. Han var imponert over innsats og spiriten til kandidatene. Enden på hele var at alle seks besto testen og kan nå stolt kalle seg for "senpai".

3. okt, 2019

Sandra er Fyllingen Karateklubb sin første deltager i Danish Open.

Vi var spente på om hun klarte å frem på konkurransematten det vi hadde øvet på i et år nå og det klarte hun med stor overbevisning. Borte var det å rygge, timing på teknikker satt som det skulle. Hun vant også sine kamper før full tid i Juniorklassen 60kg+. Gratulerer til Sandra

Danish Open er Europas kanskje eldste og mest tradisjonelle karatestevne innen fullkontakt. Danish Open avholdes annethvert år.

 

22. jun, 2019

Klubben er gått i sommermudus med sporadiske treninger som blir annonsert på messengergruppen vår.

Vi ønsker alle en riktig god sommer.

22. jun, 2019

Bryne Open 2019

Det ble tre førsteplasser fordelt på klubbens to deltagere i Bryne lørdag 25 mai. Lasse vant sin klasse i kata og Sandra vant sin klasse i både kamp og kata. Gratulerer til teamet. Hardt arbeide og ståpåvilje belønnes alltid.

22. jun, 2019

Sandra møtte den danske mesteren fra 2018 og 2019 Lisa Sanner i første kamp. Kampen var helt jevn bortsett fra at Sandra i perioder rygget litt for mye og det var nok dette dommerne tenkte på da de ga tre røde og en hikiwake. Et par lowkicks til så hadde det vært snudd da Sanner begynte å trekke venstre fot unna. Det er forbedringer på det meste som Sandra gjør så dette lover godt for fremtiden. Bra jobbet.
Sanner tapte deretter semifinalen mot en ashihara utøver som også vant klassen. Ashihara kjenner vi til som gode til å sparke og det var disse kjappe sparkene som traff ofte til hodet. Sanner vant derimot bronsefinalen.
Gratulerer også til Lørenskog KK med gode resultater bestående av to bronseplasser.
Osu!