2019

3. okt, 2019

Sandra er Fyllingen Karateklubb sin første deltager i Danish Open.

Vi var spente på om hun klarte å frem på konkurransematten det vi hadde øvet på i et år nå og det klarte hun med stor overbevisning. Borte var det å rygge, timing på teknikker satt som det skulle. Hun vant også sine kamper før full tid i Juniorklassen 60kg+. Gratulerer til Sandra

Danish Open er Europas kanskje eldste og mest tradisjonelle karatestevne innen fullkontakt. Danish Open avholdes annethvert år.

 

22. jun, 2019

Klubben er gått i sommermudus med sporadiske treninger som blir annonsert på messengergruppen vår.

Vi ønsker alle en riktig god sommer.

22. jun, 2019

Bryne Open 2019

Det ble tre førsteplasser fordelt på klubbens to deltagere i Bryne lørdag 25 mai. Lasse vant sin klasse i kata og Sandra vant sin klasse i både kamp og kata. Gratulerer til teamet. Hardt arbeide og ståpåvilje belønnes alltid.

22. jun, 2019

Sandra møtte den danske mesteren fra 2018 og 2019 Lisa Sanner i første kamp. Kampen var helt jevn bortsett fra at Sandra i perioder rygget litt for mye og det var nok dette dommerne tenkte på da de ga tre røde og en hikiwake. Et par lowkicks til så hadde det vært snudd da Sanner begynte å trekke venstre fot unna. Det er forbedringer på det meste som Sandra gjør så dette lover godt for fremtiden. Bra jobbet.
Sanner tapte deretter semifinalen mot en ashihara utøver som også vant klassen. Ashihara kjenner vi til som gode til å sparke og det var disse kjappe sparkene som traff ofte til hodet. Sanner vant derimot bronsefinalen.
Gratulerer også til Lørenskog KK med gode resultater bestående av to bronseplasser.
Osu!

22. jun, 2019

Årsmøtet ble gjennomført torsdag 21 mars kl 1900-1925 i dojo. Regnskap 2018 og budsjett 2019 godkjent. Medlemsavgift forblir som tidligere kr 400,-

Styret 2019/2020:
Leder Monica Johansen (valgt for to år).
Nestleder Hege Helleseth (valgt for et år)
Medlem Paul Johansen og varamedlem Aras Balciunas. Begge valgt for et år.